- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #1: Jeff Smith, The Frugal Gourmet - 1984
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #2: Georg Christoph Lichtenberg, Aforismi 1765-1799
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #3: Sheila Hibben, The National Cookbook 1932
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #4: George Bernard Shaw
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #5: Andre Simon, The Concise Encyclopedia of Gastronomy - 1952
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #6: Insegna di un caffè russo, citato in New York Time - 17 Agosto 1985
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #7: Joshua Berret, The Louis Armstrong companion - 1999
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #8: Judith Olney, The Joy of Chocolate - 1989
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #9: Pellegrino Artusi, La scienza in cucina e l'arte di mangiar bene - 1848
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #10: Ruth Reichl, La parte più tenera - 1998
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #11: Shizuo Tsuji, Japanese Cooking - 1980
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #12: Laura Esquivel, Come l'acqua per il cioccolato - 1989
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #13: Fran Lebowitz, The Fran Lebowitz Reader - 1994
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #14: Mark Twain, A Tramp Abroad - 1878
- i Filigustieri @ Dinner with Aforisma #15: Anonimo
Aforismi
Iscriviti a:
Post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento